İFSAK İleri Fotoğraf Eğitimi ve Proje Çalışması


               İFSAK 53 yıllık deneyimini İstanbul Şehir Üniversitesi Fotoğraf Kulübü ile paylaşıyor...İDDİA EDİYORUZ : AYNI KALİTEDE DAHA UCUZU OLAMAZ...
İLERİ FOTOĞRAF EĞİTİMİ ve PROJE ÇALIŞMASISeminerin Genel Amacıİyi bir fotoğraf temeli olan ve fotoğraf ile ciddi anlamda ilgilenen arkadaşların yeteneklerini yapılacak olan eğitim, uygulama ve projelerle daha ileriye taşımalarını sağlamak. 
Hatırlatma Bu eğitim, içeriğinden dolayı SLR / Dijital SLR fotoğraf makinesi sahibi olmayı gerektirmektedir. 
Eğitim Süresi
Eğitim, 2 periyottan oluşacak olup her periyot 2 ay sürecektir. İlk periyot Şubat-Mart aylarında, 2. periyot ise devam etmek isteyen katılımcılarla Nisan-Mayıs aylarında yapılacaktır.ProgramHer ay 3 ders yapılacak olup her ders 2 saat sürecektir. Diğer detaylar daha sonra açıklanacaktır.Detaylar- Eğitim, 15 kişiye ulaşılırsa başlayacaktır- Eğitimin gün & saatleri katılımcılara göre belirlenecektir. Dolayısıyla hem personel hem de öğrenciler için uygun bir saat ayarlanacaktır.- Tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir- Eğitime yalnızca Şehir Üniversitesi öğrenci, akademisyen ve personeli katılabilirSon Kayıt Tarihi : 15 Ocak 2013Kapora : 50 TL (Ücretler, kaporayı kapsamaktadır)Ücretler : İFSAK'ta 750 TL olan bu eğitimin 2 aylık ilk periyodu,Sorumlu Üye - 80 TLGörevli Üye - 90 TLPasif Üye - 100 TLÖğrenci - 110 TLPersonel - 120 TLTalep eden katılımcılar, aynı fiyatlar ile eğitimin 2 aylık 2. periyoduna devam edecekler..Eğitim İçeriği :- İleri Çekim Teknikleri- Fotoğraf Değerlendirmesi- Proje Çalışmaları- Yabancı Fotoğrafçılara Bakış- Gösteri ve Sunumlar- Fotoğraf Sergisi
Kayıt Şekli : Ad-soyad- cep telefonu ve e-posta adresi sehrifotograf@gmail.com adresine gönderildikten sonra belirtilen hesaba kapora ödenerek kayıt gerçekleştirilir.Ödeme Şekli : Kapora, 15 Ocak 2013'e kadar kayıt esnasında elden ya da havale ile ödenecek olup kapora ödenmeden kayıt gerçekleşmeyecektir. İlk 2 aylık periyodun ücreti Şubat ayında ödenecek, 2. periyodun ücreti ise devam etmek isteyenler tarafından Nisan ayında ödenecek.Örnek ödeme şekli: "Pasif Üye" kategorisine dahil olan bir katılımcının ödeme şekli aşağıdaki gibi olmalıdır.Aralık 2012 ya da Ocak 2013 - 50 TL (Kapora)Şubat 2013 - 50 TL (İlk periyot ücreti)Nisan 2013 - 100 TL (2. periyot ücreti - talep ederse) 
Önemli Notlar : Eğitim başladıktan sonra ücret her halükarda ödenmelidir ve eğitime kayıt yaptıran herkes bunu kabul etmiş sayılır. İFSAK'a mahçup olmamamız açısından bunun çok önemli olduğunu hatırlatmalıyız.
Aktivite Sorumluları : Her türlü soru ve öneriniz için...Talha Tolunalp - 0536 355 29 40Demet Erdoğan - 0555 876 33 54

Yorumlar

Popüler Yayınlar